Vůně chleba - Dříve jsem kvas neshromažďovala, protože si lebedil v lednici a já ho každý den nekrmila. Teď už skoro rok mám v lednici jen záložní žitný a ten krmím asi
![📗 Příprava ovocných kvasů na výrobu slivovice (a ostatních pálenek) : výroba slivovice a její léčivé účinky - Josef Antonín Zentrich, Jan Jílek (1999, Dobra & Fontána) 📗 Příprava ovocných kvasů na výrobu slivovice (a ostatních pálenek) : výroba slivovice a její léčivé účinky - Josef Antonín Zentrich, Jan Jílek (1999, Dobra & Fontána)](https://www.antikavion.cz/storage/images/priprava-kvasu-na-vyrobu-slivovice-a-ostatnich-palenek-jan-jilek-1999-289022-0.jpg)
📗 Příprava ovocných kvasů na výrobu slivovice (a ostatních pálenek) : výroba slivovice a její léčivé účinky - Josef Antonín Zentrich, Jan Jílek (1999, Dobra & Fontána)
![Žitný kvas - klasické třístupňové vedení z nátěstku (kvásek pro domácí pečení chleba); rye leaven - YouTube Žitný kvas - klasické třístupňové vedení z nátěstku (kvásek pro domácí pečení chleba); rye leaven - YouTube](https://i.ytimg.com/vi/49OILY8k9Do/maxresdefault.jpg)